У Запоріжжі продовжує діяти пільговий проїзд для школярів

10.09.2018 13:10

Для запорізьких школярів продовжує діяти право на проїзд зі знижкою 50% у громадському транспорті. Це передбачено в договорах на обслуговування маршрутів, укладених з перевізниками.

З початком нового навчального року запорізькі школярі мають право на проїзд громадським транспортом зі знижкою 50% за умови пред’явлення учнівського квитка. Знижка надається відповідно до рішення міськвиконкому №430 від 11.08.2017р. «Про внесення змін до діючих договорів, укладених між виконавчим комітетом міської ради та суб’єктами господарювання, що надають послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, шляхом укладення додаткових угод», № 797 від 18.12.2017р. «Про внесення змін до діючих договорів, укладених між виконавчим комітетом міської ради та суб’єктами господарювання, що надають послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, шляхом укладення додаткових угод». Пільгова вартість проїзду надається учням закладів середньої загальної освіти всіх типів і форм власності (початкових шкіл, гімназій, ліцеїв, тощо) на період навчального року (за виключенням канікул, перерв та відпочинків між чвертями, півріччями, семестрами тощо) з понеділка по п’ятницю за умови надання учнівського посвідчення, довідки тощо.

При виявленні фактів порушень запоріжці можуть звертатись до управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради за тел.: 787-50-76, 787-50-89.