Запорізькі комунальники розчищають дороги та дощеприймальники після сильних опадів, щоб не допустити підтоплень

10.09.2018 14:38

Сьогодні вдень в частині Запоріжжя випала майже місячна норма опадів. Частина доріг була підтоплена - дощеприймальників не справлялися з великим потоком води. Сили шляховиків кинуті на розчищення доріг, щоб не допустити підтоплень на проїжджій частині.

Комунальні служби продовжують забезпечувати життєдіяльність міста після негоди. Сьогодні в частині обласного центру, охопивши лише кілька районів, пройшла злива. Завданням дорожніх служб міста стало не допустити підтоплення проїжджої частини.

- У Вознесенівському, Дніпровському, частково Заводському районах (вулиця Діагональна) випала велика кількість опадів. Дощеприймальники були чисті, але кількість опадів випала в такому обсязі, що система водовідведення не завжди справлялася з великим потоком води. Були вжиті необхідні заходи. Працювали всі ділянки КП «ЕЛУАШ», щоб усунути можливі підтоплення. По вулиці Перемоги були задіяні фахівці ДСНС і дорожники. Також додатково виконується гідроочищення дощеприймачів за допомогою спецтехніки для забезпечення воодовідведення по всіх дорогах міста, - поінформувала заступник директора департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради Марина Байло.

Всього в роботах задіяно 70 фахівців КП «ЕЛУАШ», 14 одиниць спецтехніки.