У Запоріжжі притягнули до відповідальності порушників правил благоустрою

12.09.2018 10:30

У Запоріжжі відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Були розглянуті понад 80 протоколів за порушення Правил благоустрою м. Запоріжжя та інших нормативно-правових актів України.

Справи розглядались у присутності порушників. Більша частина протоколів стосуються порушення Правил благоустрою, а саме: стихійна торгівля, розміщення торгівельних конструкцій без дозвільних документів, паркування на зеленій зоні.

Зокрема, за протоколами, складеними представниками Інспекції з благоустрою, до відповідальності були притягненні особи, які здійснювали стихійну торгівлю по вул. Ладозькій. На порушників було накладено штрафи в розмірі від 340 до 1360 гривень.

За розміщення металевих або дерев’яних конструкцій без дозвільних документів з метою здійснення торгівельної діяльності на порушників були накладені штрафи від 840 до 1700 гривень.

За результатами рейду спеціалістів районної адміністрації по Шевченківському району було складено протоколи на водіїв, які припарковали свої автомобілі на зеленій зоні по вул. Іванова. Порушники провину визнали та призначені штрафи сплатили.

Комісія продовжує боротьбу з порушенням заборони на продаж алкогольних напоїв у заборонений міської ради час доби. Під час засідання було розглянуто 19 таких протоколів, складених поліцейськими патрульної поліції. Для порушників визначені адміністративні стягнення.

Також розглядалися справи щодо організації стихійних звалищ. Осіб, які вкидають побутове або будівельне сміття у посадки, у місцях загального користування, було виявлено під час спільних рейдів представників районних адміністрацій по Комунарському, Шевченківському, Заводському району. На порушників було накладено штрафи в розмірі від 340 гривень до 1360 гривень.

Більш докладна інформація на сторінці адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради