Представникам квартальних комітетів нагадали про необхідність дотримання Правил благоустрою у приватному секторі

12.09.2018 12:00

В Комунарському районі Запоріжжя відбулася нарада з керівниками квартальних комітетів. Порушувалася низка ряд актуальних питань, що стосуються законодавчої бази, підтримки чистоти і порядку на територіях приватного сектора та інші.

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району проведена інформаційна робота з населенням. На нараду були запрошені представники квартальних комітетів району. У заході взяли участь фахівці районної адміністрації, філії Центру надання адміністративних послуг, управління соцзахисту, військкомату, відділу поліції, «Вельтум Запоріжжя».

В ході наради піднімалися питання, що стосуються дотримання Правил благоустрою у приватному секторі, приведення в належний стан прибудинкових територій, взаємодії з «Вельтум Запоріжжя».

Начальник відділу з призначення субсидій управління соціального захисту населення по Комунарському району Інна Теплова поінформувала квартальних про зміни в програмі призначення субсидій.

Заступник начальника філії Центру надання адміністративних послуг по Комунарському району Ірина Радченко ознайомила присутніх з роботою центру та послугами, які надаються.

Начальник відділення комплектації Комунарського районного військового комісаріату, підполковник Олег Власенко надав інформацію, що стосується роботи військкомату і призову на строкову та контрактну службу.

На ряд питань, що цікавили квартальних, пов'язаних з правопорядком відповіли дільничні інспектори поліції.