Прес-конференція з приводу відкриття ArtHUBZp у Запоріжжі

17.09.2018 11:30

18 вересня о 17:00 у приміщенні Туристичного інформаційного центру (проспект Соборний, 151) відбудеться прес-конференція з приводу відкриття ArtHUBZp у Запоріжжі.

Запуск проекту здійснюється за підтримки громадської організації «Кульпрожектор» та Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради – в рамках грантової програми «Ми – це місто».

Проект спрямовано на розвиток мистецтва та креативних індустрій: урбаністики, туризму, кінематографу, дизайну, живопису, фотографії, кулінарії та ресторанного бізнесу. Більше про нього можна дізнатись за посиланням.

Також буде проходити цикл лекцій, присвячених організації арт-проектів та фестивалів – розвиваючої структури міського простору, його привабливості та творчого комфорту.

Першу лекцію присвячено розвитку сучасної фотографії – «Фотографія – мистецтво чи медіа?». Вона пройде у приміщенні Туристичного інформаційного центру 18 вересня з 18:00 до 20:00. Запрошеним експертом стане дослідниця фотографії Катерина Радченко, яка у 2015 році заснувала міжнародний фестиваль Odesa// BatumiPhotoDaysFestival. Вхід на лекцію вільний, але через обмежену кількість місць є обов’язкова реєстрація. Більше про лекцію можна дізнатись за посиланням.