У Запоріжжі тривають ремонти доріг і тротуарів

14.09.2018 10:30

Фахівці КП «ЕЛУАШ» продовжують ремонтні роботи одразу по декількох напрямках, охопивши внутрішньодворові території, приватний сектор, тротуари. На сьогодні у дворах житлових будинків відремонтовано 85% від запланованих на 2018 рік обсягів.

Спецтехніка і фахівці КП «ЕЛУАШ» працюють на декількох об'єктах. Охоплені різні райони міста. 

Наразі «елуашівці» задіяні в роботах на ділянках внутрішньодворових доріг за адресами: вул. Паркова, 4, Водограйна, 4.

Як поінформувала заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич, в 2018 році заплановано відремонтувати внутрішньоквартальні дороги загальною площею близько 133 тис. кв. м. Це десятки дворів в кожному районі міста, які вже довгі роки потребували ремонтів проїжджої частини. На сьогодні у дворах житлових будинків приведені в порядок більше 113 тис. кв. м. доріг - це близько 85%.

Ремонтні роботи тривають на ділянках доріг приватного сектора в Комунарському і Шевченківському районах, по вулицях Снайперській, Памірській. У планах на 2018 рік виконати середні ремонти проїжджої частини приватного сектора загальною площею понад 15 тис. кв. м. На сьогодні відремонтовано 12423 кв. м доріг.

Тривають ремонти тротуарів. Охоплені роботами пішохідні зони на перехресті вулиць Сталеварів/Патріотична, по вулиці Республіканській, Дніпровське шосе, Богдана Хмельницького. У планах на 2018 рік укласти нове асфальтобетонне покриття на тротуарах загальною площею 11 974 кв. м. Роботи тривають.