Запоріжців запрошують на фестиваль «На крилах мрій»

13.09.2018 17:22

Управління культури департаменту культури і туризму міської ради та Запорізький міський центр народної творчості та культурно-освітньої роботи «Народний дім» запрошують на другий фестиваль творчості для людей з обмеженими можливостями «На крилах мрій».

Фестиваль відбудеться 14 вересня у мальовничому куточку міста Запоріжжя - на території історико-культурного комплексу «700 літній Запорізький дуб».

Захід спрямований на реабілітацію та соціальну адаптацію людей із обмеженими можливостями засобами мистецтва, залучення їх до занять різними видами творчості, виявлення нових талантів, укріплення дружніх та творчих зв’язків.

Учасники фестивалю змагатимуться у 5 номінаціях – «вокал», «музика», «театральне мистецтво», «хореографія», «декоративно-прикладне мистецтво», «художнє мистецтво».

У рамках фестивалю для його учасників та гостей заплановані - конкурсна програма, екскурсія по історико-культурному комплексу, тематичні фотозони та культурно-розважальна програма, цікаві майстер-класи із декоративно-прикладного мистецтва за участю переможців минулорічного фестивалю.

Початок заходу о 10.00.