В Шевченківському районі готуються до нового опалювального сезону

14.09.2018 13:30

В рамках підготовки міста до нового опалювального сезону в Шевченківському районі пройшла зустріч з мешканцями – представниками ОСББ та ЖБК. Мета – обговорити ряд актуальних питань та нагадати про необхідність своєчасної підготовки та перевірки внутрішньодомових систем.

За ініціативи районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась зустріч представників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів району з керівництвом філії Концерну «Міські теплові мережі» Шевченківського району.

Учасники обговорили підготовку до роботи в опалювальний період тепломереж домогосподарств району.

- На початку опалювального сезону виникають питання щодо до якості теплоносія. Більшість з них можливо вирішити ще на підготовчому етапі, під час заповнення актів готовності тепломережі до початку опалення. Термін оформлення відповідних документів завершується 25 вересня поточного року, - зазначив в.о. директора філії Концерну «Міські теплові мережі» Шевченківського району Ігор Плаксін.

Представники концерну наголошують, що готові до спільної роботи з керівниками ОСББ та ЖБК, підтримувати та надавати консультації щодо технічної сторони питання. Однак, якщо система в будинку до зазначеного терміну не буде перевірена та допущена до роботи, акти готовності тепломережі відсутні, подача теплоносія до будинку не відбудеться.

Заступник голови районної адміністрації ЗМР по Шевченківському району Олександр Руденок, підсумовуючи зустріч, звернувся до присутніх з проханням відповідально віднестися до підготовки домогосподарств до опалювального сезону. Від цього залежить своєчасність подачі тепла з настанням холодів.