У Заводському районі тривають роботи з благоустрою пляжу

03.08.2017 15:35

У Заводському районі робочі виконують на території зони відпочинку по вул. Лейтенанта Шмідта монтаж систем водопостачання і каналізації, встановлюють огорожі.

Як розповів голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв, перший етап робіт з благоустрою планують завершити до початку вересня. Після завершення купального сезону буде проводитись благоустрій безпосередньо пляжної зони.

- Почалася реконструкція зони відпочинку по вул. Лейтенанта Шмідта під пляж. Проект реконструкції передбачає комплекс робіт з благоустрою території, прокладання мереж водопроводу та каналізації, благоустрій паркової зони біля пляжу, встановлення спортивних майданчиків, роботи безпосередньо в прибережній зоні - встановлення тіньових навісів, роздягалень, обладнання спусків до води. Також фахівці встановлюють огорожу, яка дозволить захистити впорядковану зону від вандалів в зимовий період, - зазначив Андрій Баєв.

На території пляжу будуть обладнані рятувальний пост, медичний пункт, мангальна зона з альтанками, торгові точки, дитячі і спортивні майданчики. Всього планується упорядкувати близько 1.5 га прибережної зони. На благоустрій пляжу планується спрямувати 7 млн. грн.