Кращих батьків обрали в Запоріжжі

17.09.2018 11:42

В Запоріжжі День батька зустріли сімейним святом. Святковий захід відбувся в парку Перемоги. Організатори підготували для батьків та дітей безліч розважальних подій, майстер-класів, виступи козаків та талановитих колективів міста. Кульмінацією свята стало визначення та нагородження кращих батьків міста.

Святкування Дня батька відбулося у неділю, 16 вересня, у парку Перемоги. В подібному форматі свято проходить другий рік поспіль. До події долучилися десятки запорізьких сімей. Організатор – департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

По інформації організаторів, цього року значно більше сімей прийняло участь в конкурсі «А мій тато», який є частиною святкування. Цього разу подано на 70 робіт більше, ніж минулого року. В 11 номінаціях визначали кращих батьків року. На святі вони отримали нагороди – наприклад, за активну життєву позицію, за позитивний особистий приклад, за золоті руки. Переможцям подарували набори інструментів та листи подяки від Запорізької міської ради.

 Також гостей свята очікували сімейні конкурсно-розважальні програми, майстер-класи для батьків та дітей, виступи запорізьких колективів.

- Ця подія створена з метою згуртувати сім’ю. Адже не завжди вся родина може зібратися разом, взяти участь в цікавих подіях. Але збиратися разом – це дуже важливо, щоб в сім’ї панувала злагода, мир, щоб вони разом займалися колективно-творчою діяльністю, що неодмінно зближує родину, - розповів Олексій Савицький, начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю Департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради.