У Запоріжжі виберуть «Голос Заводського району»

18.09.2018 12:07

22 вересня о 17:00 управління культури департаменту культури і туризму міської ради, районна адміністрація міської ради по Заводському району та палац культури «Заводський» запрошують на районний вокальний конкурс «Голос Заводського району» в рамках районної програми «Мистецький майданчик».

Гості заходу стануть свідками вокальної битви, у якій візьмуть участь палаци культури «Заводський» і «Молодіжний», Запорізька дитяча музична школа № 4 та будинок дитячої та юнацької творчості Заводського району.

Конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях: молодша (7-10 років), середня (10-14 років) та доросла (від 15 років). Кожен учасник виконає дві конкурсні різножанрові пісні та одну спільну з усіма представниками закладу. Переможці будуть нагороджені пам’ятними дипломами та подарунками. Один із закладів культури отримає гран-прі.

Також у програмі: концертні номери творчих колективів палацу культури «Заводський» - ансамблю сучасного танцю «EMOTION», хобі-клубу «ARABIA», колективу естрадно-спортивного танцю «ЕКСТРИМ».

Свято відбудеться на площі біля палацу культури «Молодіжний» (вул. Л.Чайкіної, 53). Початок о 17:00.