На черговій сесії міської Молодіжної ради депутати розглянули план заходів на наступний рік

18.09.2018 14:00

18 вересня відбулася чергова сесія Молодіжної ради при Запорізькій міській раді. Серед питань, які розглядали депутати, були кадрові зміни складу Молодіжної ради, підведення підсумків заходу Z0BI FEST'18, а також план молодіжних заходів та бюджет на 2019 рік. 

– Після літньої перерви депутати міської молодіжної ради розглянули ряд важливих для молоді Запоріжжя питань. Це аналіз нашої грантової діяльності, підсумки роботи в міжсесійний період. Найголовніше питання сьогоднішньої сесії – це розгляд заходів, які ми плануємо у 2019 році та план бюджету на наступний рік. Впевнений, що рекомендований бюджет знайде підтримку у депутатів Запорізької міської ради і вони затвердять його на бюджетній сесії, – зазначив голова міської молодіжної ради Сергій Ільченко.

План молодіжних заходів на наступний рік розроблений за декількома напрямками: патріотичне виховання, організація дозвілля, співпраця з міськими органами влади, підтримка обдарованої молоді та молодих сімей, профорієнтація тощо. План включає в себе як уже традиційні акції, так і нові.

Пропозиції міської молодіжної ради будуть розглянуті на профільних депутатських комісіях та у департаменті фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради та остаточно затверджені на бюджетній сесії міської ради.