На дорогах приватного сектора у Запоріжжі наводять лад

19.09.2018 15:00

В обласному центрі тривають ремонти доріг приватного сектора. Одна з бригад КП «ЕЛУАШ» сьогодні працює в Шевченківському районі. Дорожники укладають останні квадратні метри нового асфальтобетону на ділянці проїжджої частини по вулиці Памірській.

У 2018 році в Запоріжжі заплановано відремонтувати з застосуванням асфальтобетону дороги приватного сектора загальною площею понад 15 тис. кв. м. Більша частина робіт виконана.

Сьогодні бригада шляховиків задіяна на одній з дільниць Шевченківського району. Дорога по вулиці Памірській (в районі школи №77) ще до недавнього часу перебувала в розбитому стані. Місцеві жителі згадують, що через глибокі ями складно було проїжджати машиною, небезпечно було ходити і пішоходам. «Елуашівці» приступили до завершального етапу робіт - укладають новий асфальтобетон.

- На ділянці по вулиці Памірській виконується середній ремонт дороги площею 750 кв. м. Частково, де необхідно, замінені бордюри. Покладений перший шар асфальтобетону з подальшим вирівнюванням профілю дороги. Зараз приступаємо до укладання основного шару. Всього буде використано близько 120 тон асфальтобетону, - розповів начальник Шевченківського відділку КП «ЕЛУАШ» Олексій Кабак.

Об'єкт дорожники планують здати сьогодні.

Також в Шевченківському районі в поточному році були відремонтовані ділянки доріг приватного сектора на вулицях Комунальній, Волзькій, Світлогірській загальною площею близько 4 тис. кв. м.