Запоріжців запрошують подискутувати про перспективи приватизації державних підприємств

20.09.2018 14:20

25 вересня у нашому місті відбудеться дискусія на тему «Чи є у Запоріжжі суспільний попит на чесну приватизацію». За інформацією організаторів, під час заходу планується обговорити перспективи та можливості для приватизації державних підприємств у Запорізькій області. Дискусія проводиться за підтримки Європейського союзу та Центру демократії та верховенства права, в рамках виконання проекту, який впроваджується Центром економічної стратегії. Захід проходитиме у Edison Space (вул. Гагаріна, 3). Початок об 11:00.

Центр економічної стратегій запрошує запоріжців взяти участь у дискусії. Зокрема обговорити, які зараз існують можливості та проблеми для приватизації державних підприємств, коли відбудеться приватизація таких підприємств як Запорізький титаномагнієвий комбінат, Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат.

Заплановані презентація дослідження суспільної думки Центру економічної стратегії: «Приватизація: чого від неї чекають у Запоріжжі», виступи спікерів. Серед учасників заступник виконавчого директора Центру економічної стратегії Дмитро Яблоновський. Запрошені представники Фонду державного майна у Запорізькій області, Офісу Національної інвестиційної ради.

Як повідомляють організатори, участь у дискусії можлива за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження від Центру економічної стратегії на електронну адресу. Попередня реєстрація для учасників дискусії проводиться до 18:00 24 вересня за посиланням: https://goo.gl/forms/j0TYjQRhSJynRYDu1 .

Запрошують і представників ЗМІ. Попередня акредитація проводиться до 12:00 24 вересня за телефоном +380664505466 або електронною поштою: press@ces.org.ua (Валерія Сєлєзєнєва).