У Запоріжжі триває боротьба з питними закладами, що порушують закон

21.09.2018 16:56

Інспекцією з благоустрою, управлінням праці та правоохоронцями проведено спільний рейд в Хортицькому районі. Виявлені порушення, складені адмінпротоколи.

В одному з дворів по вулиці Рубана в Хортицькому районі розташовано питний заклад, який не дає спокійного життя мешканцям прилеглих будинків. Люди скаржаться на гучну музику, шум, сп'янілих відвідувачів. Це починається з самого ранку і триває до пізньої ночі та тягне за собою незадовільний санітарний стан прилеглої території. Крім того, повз заклад кожен день проходять на заняття і додому школярі.

Сьогодні по даному об'єкту проведено рейд. Фахівці інспекції з благоустрою міської ради, управління праці міської ради, Національної поліції встановлювали законність діяльності закладу та відповідальних осіб.

Єдиний, з ким вдалося на сьогодні поспілкуватися - це працівник закладу. Більшість запитуваних документів перевіряючим надано не було.

- Надходили скарги від жителів дворів. Проведено спільний рейд. За його результатами інспекції не були надані договори на вивезення сміття. Відсутній смітник біля входу та інше. Представники Нацполіціі склали адмінпротокол за ст156 КУпАП - порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами. Фахівці управління праці не отримали відповіді на питання і документи про офіційне працевлаштування працівників, графіках їх роботи та інше, - зазначив заступник начальника інспекції з благоустрою міської ради Вадим Лобко.

Учасникам рейду належить опрацювати всі нез'ясовані питання, в подальшому будуть вжиті відповідні заходи.