У Запоріжжі в рамках проекту Art HUB Zaporizhzhia відбудеться лекція на тему культури

24.09.2018 15:22

26 вересня о 18:00 у приміщенні Туристичного інформаційного центру у рамках проекту Art HUB Zp відбудеться лекція Юлії Овчаренко «Культура як медіа для розвитку міста». Вхід на лекцію за попередньою реєстрацією.

О 17:30, перед початком лекції, Юлія Овчаренко зможе відповісти на питання представників ЗМІ.

Юлія Овчаренко - менеджер культури в міжнародних проектах, ГО «Культура Медіальна» м. Дніпро; співорганізатор фестивалю «Конструкція» – сучасне мистецтво в міському просторі; спеціалізується на некомерційних проектах між Україною, Німеччиною, іншими країнами ЄС, європейській культурній політиці, фандрейзингу. Має досвід у роботі з сучасним мистецтвом, театром, кіно, музикою, освітою в сфері культури. Фокус роботи на культурній політиці, розвитку міста та міських спільнот через творчі ініціативи; стипендіат програми «Менеджер культури з країн Центральної та Східної Європи» фонда Роберта Боша, 2008-2009 рр.; регіональний координатор проекту «Київський діалог» у м. Дніпро та Дніпропетровській області в програмі «Громадяни та розвиток міста».

Проект Art HUB Zaporizhzhia здійснюється за підтримки громадської організації «Культпрожектор» та Департаменту культури та туризму міської ради у рамках грантової програми «Ми – це місто».
Проект спрямовано на розвиток креативних індустрій та різних видів мистецтва: урбаністика і туризм, кінематограф, дизайн, живопис, фотографія, кулінарія та ресторанний бізнес.
Також у рамках проекту запланований цикл лекцій, присвячених організації арт-проектів та фестивалів, як розвиваючої структури міського простору, його привабливості і творчого комфорту.