У Комунарському районі Запоріжжя відбувся рейд по обстеженню території приватного сектора

25.09.2018 09:30

На постійному контролі керівництва районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району знаходиться питання належного санітарного стану території району.

Районною адміністрацією разом з головами квартальних комітетів №18, №19 та №20 проведено рейд з обстеження території приватного сектору зазначених кварталів. Під час рейду зверталась увага на дотримання мешканцями вимог Правил благоустрою території міста Запоріжжя, а саме утримання прилеглої до домоволодінь території в належному санітарному стані, графік вивозу сміття та оплату згідно з укладеними договорами з ТОВ «Вельмут Запоріжжя» на вивіз ТПВ.

Проведено роз’яснювальну бесіду з власниками будинків, прилегла територія яких знаходиться у незадовільному стані. Таким громадянам вручені попередження щодо необхідності утримувати прилеглу територію у належному стані та про адміністративну відповідальність. Таке правопорушення (ст. 152 КУпАП) тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 -1360 грн). Встановлено термін по наведенню порядку на території навколо будинків.

Головам квартальних комітетів надано консультацію щодо виконання ЗУ «Про органи самоорганізацію населення» під час проведення особистих прийомів та проведення звітно-виборчої конференції на кварталі №19.

Проведено також обстеження по вул. М.Ласточкіна з питання попередження утворення несанкціонованих звалищ сміття та дотримання графіку вивозу ТОВ «Вельтум Запоріжжя».