По вулиці Богдана Хмельницького ремонтують тротуари

25.09.2018 14:00

У Запоріжжі тривають ремонти магістралей, внутрішньоквартальних доріг, приватного сектора, тротуарів. Сьогодні робітники і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяні на одній з ділянок - приступили до укладання асфальтобетонного покриття на пішохідній зоні по вулиці Богдана Хмельницького.

Міська влада приділяє питанням стану пішохідних зон окрему увагу. Десятиріччя тротуари в місті не приводилися в порядок. Отже вони стали розбиті, усипані ямами і небезпечними для пішоходів. Згідно з графіками ремонти тривають в усіх районах міста.

Масштабні роботи заплановані по вулиці Богдана Хмельницького. Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» приступили до укладання асфальтобетону на ділянці від вулиці Верхньої до проспекту Металургів. Тут буде відремонтовано близько 600 кв. м тротуару.

- Ведуться масштабні роботи з повною заміною асфальтобетонного покриття, частково основи та бордюрів. Стан тротуарів був незадовільний. Тому довелося знімати повністю все асфальтобетонне покриття та все відновлювати.  Ремонт стартував з минулого тижня. Задіяно в зміну 4 одиниці спецтехніки, 6 дорожніх робітників. Шар асфальтобетонного покриття 4 см, - розповів начальник ДЕУ1 КП «ЕЛУАШ» Сергій Толмачов.

Планується охопити ремонтом близько 3 тис. кв. м троутару по вулиці Богдана Хмельницького. Далі дорожники планують перейти на ділянку від проспекту Металургів і в сторону греблі ДніпроГЕС.