День усиновлення у Запоріжжі

26.09.2018 12:00

28 вересня на оглядовому майданчику Міського Палацу дитячої та юнацької творчості відбудеться Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди». Початок заходу о 14:00. 

Всеукраїнський флешмоб покликаний привернути увагу суспільства до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. У Запоріжжі організатор заходу - Служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

В акціїї візьмуть участь представники закладів, установ, громадських та благодійних організацій, усиновлювачі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, потенційні усиновлювачі, кандидати в усиновлювачі, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в родинах, інтернатних закладах.

Учасники флешмобу будуть тримати у руках кольорові кульки та разом зроблять велике серце - символ батьківської любові.

Під час заходу спеціалісти служби (управління) будуть інформувати перехожих про сімейні форми виховання та важливість виховання дітей у родині, розповсюджувати інформаційні буклети.

Також 28 вересня у Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбудеться Гала-концерт міського конкурсу «Кращій опікун, піклувальник року». Початок концерту о 15:00.