Фахівці центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Запоріжжя і Ужгорода обмінялися досвідом роботи

04.08.2017 15:15

Сьогодні в Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшла робоча зустріч: «Презентація послуг системи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на прикладах Запорізького та Ужгородського міських центрів соціальних служб, як прикладу ефективної роботи з внутрішньо переміщеними особами».

Участь у зустрічі взяла радник Міністерства соціальної політики України з питань ВПО у Закарпатській області Анжела Бабкіна.

Радник познайомилася з досвідом взаємодії недержавних організацій та Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в питаннях надання допомоги вимушеним переселенцям. У свою чергу Анжела Бабкіна поділилась досвідом роботи в Ужгородському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і планами громадської організації «Закарпаття – Донбас», яка об’єднує переселенців, які проживають в м. Ужгород.

Така зустріч стала можливою завдяки Проекту, що реалізується за підтримки Програми національних обмінів і фінансується Європейським Союзом та національним фондом підтримки демократії.