Райони міста готуються до осінньо-зимового періоду

27.09.2018 09:30

З метою оперативного реагування та своєчасного очищення території району від снігових заметів, посипки доріг та тротуарів під час ожеледиці в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району Лілія Нариженко провела нараду з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій району. В нараді також взяли участь представники Національної поліції України та управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Під час заходу обговорювались нагальні питання щодо готовності медичних закладів, закладів освіти, комунальних підприємств, установ та організацій району до осінньо-зимового періоду, а саме наявність очисної техніки, сипучих матеріалів та інше.

Учасників наради ознайомлено з розпорядженням голови районної адміністрації від 14.09.2018 №400р «Про заходи з очищення території району від снігових заметів та посипки сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2018-2019 років», зі складом районного штабу з ліквідації наслідків ожеледиці, снігопадів та планом закріплення за підприємствами, організаціями та установами територій для очищення від снігу.