У Запоріжжі відкрилася виставка до Дня міста

27.09.2018 17:45

За традицією запорізькі художники зробили подарунок городянам та гостям обласного центру до Дня міста. Вони представили свої кращі твори на виставці. Сьогодні у виставковому залі Запорізької організації Національної спілки художників України відбулося її відкриття.

Близько 100 картин запорізьких художників увійшли в традиційну виставку, присвячену Дню міста. Свої роботи представили 36 авторів. Картини цікаві жанровим розмаїттям. Головне, що їх об'єднує - любов й повага до рідного міста та його мешканців. 

- Виставка присвячена Дню міста, святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню художника, який проходить в перший тиждень жовтня. Вона охоплює усі ці періоди. Тут є і нові та цікаві відкриття, роботи, які вперше побачить світ. Переважно представлені твори, виконані маслом, також графічні, комп'ютерна графіка, ювелірне мистецтво, станкова скульптура, - розповіла голова Запорізької організації Національної спілки художників України Ірина Гресик.

Ознайомитися з роботами запорізьких авторів можна у виставковому залі Запорізької організації Національної спілки художників України (бул. Центральний, 3). Триватиме експозиція три тижні.