У Запоріжжі привітали поліцейських з професійним святом

05.08.2017 13:20

Другий рік поспіль в Україні відзначають День Національної поліції.

Офіційна дата святкування - 4 серпня. Сьогодні в Запоріжжі вшанували кращих поліцейських зі всієї області. На площі Фестивальній відбулося урочисте шикування. Слова привітань сказали керівники міста та області, Нацполіціі в Запорізькій області, а також вручили нагороди. Правоохоронці, які пройшли службу в зоні АТО були удостоєні державних нагород.

- Від виконкому міської ради, міського голови Володимира Буряка висловлюю подяку за вашу роботу і вітаю з професійним святом. Запоріжці на вас розраховують! Всі сподіваються на подальший розвиток законодавчої бази, матеріального і процесуального права, що дозволить вам ще ефективніше працювати. Хочеться побажати кожному з вас віри в службу, команду, і в ту справу, яку ви робите! - зазначив керуючий справами виконкому міської ради Роман Омелянович.

Варто зазначити, що за час існування органів внутрішніх справ в області при виконанні своїх службових обов'язків загинули 54 правоохоронця, за роки незалежності запорізький гарнізон втратив 8 співробітників.

Присутні вшанували пам'ять загиблих правоохоронців хвилиною мовчання.

Всього були відзначені 276 запорізьких працівників поліції.

Урочистим маршем по площі пройшовся оркестр військової частини 3029 Національної гвардії України. Після офіційної частини всі бажаючі могли ознайомитись з представленою на виставці технікою і зброєю, які використовують в роботі правоохоронців. Для дітей поліцейські провели конкурс на знання правил дорожнього руху.