Кращих опікунів 2018 року відзначили у Запоріжжі

28.09.2018 17:17

У Запоріжжі підбили підсумки міського конкурсу «Кращий опікун, піклувальник року». Переможців та учасників нагородили під час яскравого Гала-концерту, який відбувся у Міському палаці дитячої та юнацької творчості.

Міський конкурс «Кращий опікун, піклувальник року» проводиться у Запоріжжі третій рік поспіль. Цього року в ньому брали участь 65 опікунських, прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу.

Захід проводився у три етапи. На першому - всі опікуни міста Запоріжжя мали можливість подати заявку на конкурс. На другому – конкурсна комісія визначала кращих учасників у номінаціях «Родина талантів», «Креативна родина» та «Спортивна сім'я». Третій етап – Гала-концерт та нагородження переможців. Також була окрема номінація – «Народний опікун», переможця якої визначали шляхом голосування через Інтернет.

Фінансування проведення конкурсу «Кращий опікун, піклувальник року» здійснювалося за рахунок місцевого бюджету. Соціальними партнерами конкурсу стали благодійні фонди, розвиваючі та освітні дитячі центри, громадські організації Запоріжжя.

Виступаючи перед учасниками, секретар міської ради Руслан Пидорич відзначив, що взяти дитину у родину - це складне та вольове рішення. А тому сім'ї, які пішли на цей важливий крок, гідні поваги та всебічної підтримки.

- Завдяки вам та завдяки вашим зусиллям діти отримують справжнє родинне тепло та любов. Сьогодні ми не лише відзначаємо наших прийомних батьків, а й святкуємо День усиновлення. Я хочу побажати, щоб батьки пишалися своїми дітьми, а діти були щасливими у своїх родинах, - зазначив Руслан Пидорич.

Члени конкурсного журі на сцені палацу дитячої та юнацької творчості нагородили цінними подарунками призерів та лауреатів конкурсу. В номінації «Родина талантів» третє місце зайняла Лада Притула. Друге місце отримали Надія та Олександр Дмитрієви. Переможцем стала Тетяна Сидоренко. У номінації «Креативна родина» переможцем стала Анжела Малишева. Друге місце у Наталі Циганенко, третє місце зайняв Олександр Пироговський.

У номінації «Спортивна родина» перше місце отримала Ганна Цинцадзе. Другою стала Оксана Дурягіна, третє місце отримала Ольга Івукова.

У номінації «Народний опікун» переможцем стала Тетяна Сидоренко.