У Запоріжжі розпочалась «Битва університетів»

03.10.2018 12:35

Сьогодні у Запоріжжі стартував новий сезон міського проекту «Битва університетів». Відбувається він вже другий рік поспіль. Участь у проекті беруть студенти шести запорізьких вишів: медичного університету, класичного приватного, запорізького національного технічного та національного університетів, інженерної академії, запорізького інституту економіки та інформаційних технологій.

Сьогодні в Запорізькому медичному університеті студенти запорізьких вишів грали у волейбол - це перший етап проекту «Битва університетів». У грі взяли участь понад 70 студентів, об'єднаних в 6 команд. Кожен виш Запоріжжя делегував по команді своїх найкращих гравців.

Організатор проекту - департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради спільно зі студентським активом вищих навчальних закладів міста.

Сьогодні підтримати команди учасників на гру прийшов начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міськради Олексій Савицький.

- «Битва університетів» - це масштабний міський проект для молоді. Основна його мета - згуртувати студентів різних вузів, показати, наскільки активна запорізька молодь. Цей проект для спілкування студентів, для того, щоб вони ефективно провели у неформальній обстановці під час змагань свій вільний час. Кожен виш буде приймаючою стороною, зможе показати себе, показати чим він живе. У нас заплановані екскурсії по вишах, - говорить Олексій Савицький.

Під час «Битви університетів» запорізькі студенти продемонструють свій інтелект, гумор, творчі та спортивні здібності. «Битва університетів» складається з 6 етапів, кожен з яких пройде в одному з вишів Запоріжжя.

Попереду - інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», битва студентських самоврядувань, конкурс шоу-програм та конкурс короткометражних фільмів. Підсумки проекту будуть підведені в грудні.