У Запоріжжі працівників освіти привітали з професійним святом

03.10.2018 17:27

Сьогодні в Запоріжжі відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників освіти, який відзначається щороку у першу неділю жовтня . У концертному залі імені Глінки зібралися кращі вчителі зі всієї Запорізької області. Привітати освітян з професійним святом прийшли представники обласної та міської влади.

До зібрання зі словами подяки звернувся заступник міського голови Валерій Еделєв, який відзначив значний внесок запорізьких педагогів у виховання підростаючого покоління.

- Ви формуєте перемоги кожного з нас! Я хочу від себе особисто, від міської влади та всіх ваших вихованців сказати вам: «Дякую!». Бо ви віддаєте себе учням та вихованцям, вказуєте шлях іншим. Бажаю вам щастя, прекрасного настрою, нехай учні радують вас. Я пишаюсь тим, що ми робимо з вами разом в одній команді, - відзначив Валерій Еделєв.

Під час урочистостей педагоги були нагороджені медалями, Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради, обласними і міськими педагогічними преміями.

Премії міського голови кращим педагогічним працівникам Запоріжжя вручив заступник міського голови Валерій Еделєв. Серед лауреатів цієї премії кращі вчителі-предметники, педагоги дошкільних, позашкільних закладів, молоді фахівці.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління медаллю «За особистий внесок у розвиток міста Запоріжжя» нагороджена Ніна Іванівна Зайцева, вчитель початкових класів запорізької загальноосвітньої школи № 91, яка на цій посаді пропрацювала 57 років.