У Запоріжжі тривають ремонти внутрішньоквартальних доріг

07.08.2017 13:45

Другий рік поспіль в обласному центрі реалізується програма по ремонту внутрішньоквартальних доріг. Всього в поточному році заплановано відремонтувати близько 70 тис. кв. м проїжджої частини у дворах житлових будинків. Це близько 100 адрес. Ремонти виконуються силами КП «ЕЛУАШ».

На сьогодні в Шевченківському, Дніпровському, Заводському, Вознесенівському районах роботи завершені. В інших районах ремонти тривають.

В Олександрівському районі дорожники працюють у дворах будинків №4, 4а, 6 по вулиці Запорізькій. У найближчі дні роботи на даному об'єкті будуть завершені.

- Продовжуємо ремонт внутрішньоквартальних доріг. Є доручення міського голови Володимира Буряка завершити заплановані роботи в районі до кінця серпня. Всього на ремонт внутрішньоквартальних доріг було виділено 4 млн 700 тис. грн. Більше 70% від запланованого виконано. На сесії міської ради, яка відбудеться в кінці серпня будуть виділені ще додаткові 1,5 млн грн. Це дозволить привести у порядок найбільш проблемні двори, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

До ремонту внутрішньоквартальних доріг в районі підійшли комплексно - охоплюючи двори поквартально.

В цілому в Олександрівському районі обсяги робіт по ремонту внутрішньоквартальних доріг на 2017 рік становлять понад 13 тис. кв. м - це десятки дворів або більше 40 житлових будинків.

Роботи тривають.