У Комунарському районі відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову

08.10.2018 13:00

Напередодні Дня захисника України в районній адміністрації по Комунарському району відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову 2018 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив голова районної адміністрації по Комунарському району Олександр Кузьмін. Він побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

- Дякую батькам за виховання сина патріотом, справжнім чоловіком, який свідомо відправляється до лав Збройних Сил, аби вміти захистити велику українську родину. Саме Ви прищепили йому любов до рідної землі та повагу до української держави, - зазначив Олександр Кузьмін.

З напутніми словами звернувся до призовників військовий комісар Комунарського районного військового комісаріату м. Запоріжжя майор Валерій Зламан.

- Сьогодні ми проводжаємо найкращих призовників нашого району, які будуть надійною заміною наших прославлених дідів і прадідів. Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно! Бажаю, щоб ви неодмінно збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями, - сказав Валерій Зламан.

У ході церемонії від районної адміністрації новобранцям вручено подарунки, батькам квіти та листи-подяки.

До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєднався Військовий духовий оркестр військової частини 3033, який створював святковий настрій.