Муніципальний телеканал «Z» святкує другу річницю

08.10.2018 14:11

Муніципальний телеканал «Z» розпочав працювати два роки тому. Телеканал продовжує розвиватися та змінюватися. Створюються нові та змінюються старі проекти, програми. У колективі відзначають, що головною метою такої роботи є створення сучасного інформаційного телеканалу, найкращого у Запоріжжі.

На телеканалі «Z» за останній рік з’явилося кілька нових передач, які сподобалися запоріжцям. Серед них «Про головне», «Комунальна варта». Змінився формат популярної серед городян програми «Акценти». У планах на найближчий час нові проекти, які розпочнуть виходити вже у цьому сезоні. Укріплюється матеріально-технічна база телеканалу, зростає професіоналізм колективу.

З другою річницею створення муніципального телеканалу «Z» колектив привітав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. Міський голова наголосив на символічності того факту, що телеканал святкує День народження разом з містом. Адже він є своєрідним голосом Запоріжжя. Завдяки йому запоріжці мають можливість знати, що відбувається у рідному місті.

Володимир Буряк відзначив, що для нього дуже приємним є той факт, що телеканал стрімко розвивається. Це підтверджують нові студії, нові обличчя, нові програми. Все це відповідає стрімкому плину часу, свідчить про потужний потенціал творчого колективу телеканалу.