У Запоріжжі відкриється перший вільний простір для творчості ZaporizhzhiaHUB

11.10.2018 11:09

Фотовиставка, ретро-автомобіль та автограф-сесія футбольного клубу – так у Запоріжжі відбуватиметься грандіозне відкриття вільного простору ZaporizhzhiaHUB.

14 жовтня о 13.30 у Запоріжжі за адресою проспект Соборний, 151 (Туристичний інформаційний центр) відкриється перший грандіозний вільний простір ZaporizhzhiaHUB, що стане простором для нових планів, ідей та соціально важливих ініціатив.

Першою мистецькою подією простору цього дня стане відкриття фотовиставки відомого запорізького фотохудожника Олега Бурбовського, на якій представлені знімки Запоріжжя різних часів. Олег Бурбовський – голова Запорізької обласної організації Національної спілки фотохудожників. На його творчому рахунку участь у понад 400 міжнародних та всеукраїнських виставках.

Крім того, на просторі ZaporizhzhiaHUB відбудеться автограф-сесія футбольного клубу українських зірок «Маестро». Футбольний клуб «Маестро» – це українське благодійне об’єднання артистів та представників бізнесу, діяльність якого спрямована на популяризацію здорового способу життя та футболу з одного боку, та на благодійний збір коштів шляхом організації матчів та турнірів – з іншого. Футбольний клуб було створено у Києві ще у 2006 році за ініціативи українських зірок, і на сьогодні він встиг провести близько 230 соціальних акцій та футбольних матчів.

Біля будівлі відкритого простору буде працювати примітна фото-зона – оригінальний ретро-автомобіль «Запорожець».

Офіційне відкриття ZaporizhzhiaHUB – відкритий захід, який можуть відвідати усі охочі.