Запорізький феросплавний завод відзначає 85-річчя

11.10.2018 13:20

«Запорізькому феросплавному заводу» 85 років. З нагоди ювілею для трудового колективу та ветеранів підприємства влаштували урочистий захід у концертному залі ім.Глінки. Привітати підприємство прийшли партнери, колеги, керівники обласної та міської влади.

«Запорізький феросплавний завод» - одне із перших металургійних підприємств, з якого почалась нова історія індустріального міста. З часом він став одним з найбільших виробників феросплавів в Європі. Зараз продукція «ЗФЗ» є одним із символів міста. Для Запоріжжя «ЗФЗ» - це робочі місця і мільйони податків, які дають можливість місту жити і розвиватися.

З нагоди свята до привітань долучилися колеги, партнери, представники обласної ради, облдержадміністрації, керівництво міста. Вони нагородили ветеранів підприємства та кращих робітників почесними грамотами, дипломами, листами подяки. Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк зазначив – міська влада й надалі буде робити все можливе, щоб місто, в якому працює трудовий колектив підприємства, розвивалося та рухалося лише вперед.

-  Я від щирого серця хочу привітати колектив підприємства з 85-річчям. Від імені міста дякую вам за вашу нелегку працю металурга. Завдяки вам підприємство живе і процвітає. Завдяки вам, ЗФЗ є великим платником податків, на відрахування якого місто може жити і розвиватися. Бажаю вам здоров'я, сімейного затишку, процвітання і миру, - звернувся до присутніх міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Після урочистої частини на присутніх чекав святковий концерт.