У Військовому містечку Шевченківського району відбулись народні гуляння

12.10.2018 08:04

За інформацією районної адміністрації міської ради по Шевченківському району, 10 жовтня по вулиці Військбуд на території біля ЗНВК №19 відбулись народні гуляння, присвячені 75-й річниці визволення Запоріжжя та Дню захисника України.

Святковий захід відкрили шкільним ярмарком. Продавали на ньому переважно солодощі, що приготували власноруч учні та їхні батьки, які навчаються у ЗНВК №19. Школярі із задоволенням допомагали дорослим реалізовувати смаколики, частували ними однокласників та всіх гостей свята.

Щирі привітання з 75-ю річницею визволення Запоріжжя та Днем захисника України лунали від голови районної адміністрації ЗМР по Шевченківському району Федора Маєра, депутатів обласної ради Василя Хвостака та міської ради Віктора Гординського. Очільник району та депутати бажали шевченківцям мирного неба, родинного щастя, здоров'я та благополуччя.

З великою святковою програмою перед глядачами виступили юні таланти Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району. Діти замилували жителів району своїм неперевершеним вокалом та майстерністю танцю. Свій подарунок глядачам зробили й учасники вокального ансамблю «Співуча ескадрілья» 738-го винищувального авіаційного полку. Більшість відомих пісень вони виконували спільно з гостями свята.

Смачним завершенням гулянь стало частування всіх присутніх справжньою солдатською кашею.