У Запоріжжі відкрили «вільний простір» Zaporizhzhia HUB

14.10.2018 17:16

У Запорізькому туристичному центрі відкрився перший «вільний простір» Zaporizhzhia HUB. Це простір, де планується реалізовувати унікальні та нові творчі ідеї жителів та гостей міста, а також проводити соціально важливі проекти, семінари та тренінги. Під час відкриття була також презентована виставка робіт фотографів запорізькою союзу фотохудожників, та відбулась автограф-сесія з гравцями футбольного клубу «Маестро».

Як розповіла начальник управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова, Zaporizhzhia HUB – це локація-трансформер де планується проводити будь-які заходи, пов'язані з розвитком міста

- Zaporizhzhia HUB – це частина нашого великого проекту «Туристичний центр Запоріжжя», локація де є можливість вільно втілити соціально-важливі проекти будь-якої спрямованості: культурної, туристичної, спортивної тощо. Це сучасний простір з можливістю проведення майстер-класів, семінарів, тренінгів, круглих столів. Також ж галерейні системи для проведення професійних виставок, - розповіла Катерина Сімонова.

На початку заходу також була презентована виставка робіт запорізьких фотографів, присвячена подіям 14 жовтня. Як розповів голова Запорізької обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олег Бурбовський, на виставці представлені знакові для Запоріжжя події та люди. Тут є фотографії ветеранів Другої світової війни, визволителів Запоріжжя, нинішніх військовослужбовців – захисників України, козаків, а також краєвиди міста. Окремої уваги заслуговують дві фотографії – це вигляд нашого міста з космосу та робота Тетяни Аверіної, яку космонавти взяли з собою у космос.

Завершилось відкриття вільного простору автограф-сесією з зірковими футболістами ФК «Маестро», які сьогодні грають товариський матч зі збірною Запоріжжя, а ввечері привітають усіх запоріжців з Днем міста на святковому концерті.