Запоріжці готуватимуться до реваншу

14.10.2018 19:28

Сьогодні на стадіоні «Славутич-арена» відбувся футбольний матч між збірною Запоріжжя і командою зірок української естради «Маестро». Гравців гостей з повним правом можна назвати досвідченими футболістами. Вони вже давно грають в складі однієї команди, тренуються, провели багато матчів в різних містах України. Одна з їхніх цілей - пропаганда футболу і занять спортом, і роблять вони це на власному прикладі.

Саме досвід і зіграність стали головною перевагою команди гостей. Хоча і в складі збірної Запоріжжя були гравці, які раніше грали на високому рівні, а тепер продовжують займатися футболом. Серед запорізьких гравців були колишні футболісти і нинішні тренери, представники органів місцевого самоврядування та державної влади, громадськості.

Досить згадати таких відомих спортсменів Олег Таран, Юрій Вернидуб, Андрій Демченко. Кількома сейвами відзначився молодіжний мер Запоріжжя Сергій Ільченко. Активно брали участь у грі заступник міського голови Анатолій Пустоваров, який був капітаном команди, і Едуард Багіров, колишній футболіст запорізьких «Торпедо», «Віктора», одеського «Чорноморця», а тепер начальник управління спорту департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради.

Запоріжці боролися за кожен м'яч до останньої хвилини. Однак гості змогли скористатися своїм досвідом і перевагою в зіграності гравців. В результаті матч збірної Запоріжжя та команди «Маестро» завершився з рахунком 2-6. Голи за запоріжців забили два найбільш активних гравця - Едуард Багіров та Анатолій Пустоваров.

Після гри відбулося нагородження учасників. У перерві були організовані конкурси для глядачів. Відзначимо, на матчі побували кілька тисяч вболівальників.

Підсумки матчу прокоментував заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Це була хороша гра. Впевнений, що ми зіграємося і ще візьмемо реванш в наступному матчі з командою «Маестро». Спасибі уболівальникам, які прийшли на футбол для того, щоб підтримати збірну Запоріжжя, - зазначив Анатолій Пустоваров.