Фестиваль «Зорепад» шукає молоді таланти на Запоріжжі

16.10.2018 13:11

В Запоріжжі та області проходять відбіркові тури молодіжного фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад-2018». Шукають талановитих хлопців та дівчат у різних творчих жанрах. Відбірковий тур вже відбувся в Мелітополі та Пологах. Сьогодні більше 30 номерів для журі підготувала молодь Запоріжжя. Відбірковий етап пройшов у приміщенні ДК «Орбіта».

Фестиваль естрадного мистецтва «Зорепад» проходить в Запорізькій області кожного року протягом 27 років. Традиційно для участі в конкурсі запрошують молодь від 14 до 35 років, яка має здібності в розмовному, цирковому, вокальному, хореографічному, інструментальному жанрах мистецтва.

Перший етап відбіркового туру пройшов у Пологах та Мелітополі. Сьогодні в Запоріжжі відбувся другий етап. Вже завтра, 17 жовтня, журі вирушить в Токмак, а далі – в Бердянськ та Василівку для подальшого відбору.

- Журі досить прискіпливе цього року, ретельно відбирає учасників. З кожним роком номери стають все більш професійними. Багато учасників беруть участь в конкурі вже не вперше. Головна мета фестивалю залишається незмінною – знайти талановиту молодь у різних жанрах та заохотити її до нових звершень, - розказала Вікторія Шершень, завідувач сектором дозвілля Запорізького обласного центру молоді.

Фінал відбіркового туру відбудеться 26 жовтня, гала-концерт фестивалю «Зорепад» запланований на 9 листопада.