У Шевченківському районі привітали захисників України і ветеранів

16.10.2018 12:21

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбувся урочистий захід та святковий концерт для ветеранів війни, військовослужбовців, демобілізованих учасників АТО, присвячений Дню захисника України і Дню визволення міста Запоріжжя від нацистських загарбників.

З теплими словами привітань перед ветеранами району виступили голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр, депутати обласної та міської ради, військовий комісар Шевченківського районного військового комісаріату Євген Щербань.

Шевченківська районна адміністрація за вагомий внесок в забезпечення завдань з охорони Державного кордону України, зразкове виконання службового обов’язку та з нагоди Дня захисника України нагородила грамотою Костянтина Мироненка — старшого прапорщика, інспектора прикордонного контролю відділу прикордонної служби «Запоріжжя», а також винесла Подяку Андрію Богатиренку — старшому прапорщику старшому техніку відділу прикордонної служби «Запоріжжя».

Пам'ятні подарунки отримали військовослужбовці військової частини 3029, Шевченківського райвійськкомату, 55-ї артилерійської бригади, а також учасники антитерористичної операції на сході України. Зі словами подяки та щирого співчуття звернулися до родин тих захисників батьківщини, хто не повернувся з полів битв за цілісність України.

Федір Маєр, звертаючись до присутніх ветеранів, зазначив, що завжди залишиться в пам'яті народній подвиг солдат-визволителів, ветеранів війни та праці, які віддали все, щоб Запоріжжя вистояло і розвивалося.

Під оплески залу пам’ятні подарунки були вручені ветеранам війни, збройних сил і праці.

Своєю творчістю присутніх привітали вокально-інструментальний гурт 3029, 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України, солісти студії естрадного вокалу «Соната» палацу культури імені Шевченка, циркової студії «Едельвейс», ансамблю народного танцю «Вихиляс» Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району.