Запорізькі комунальники після святкувань на каскаді фонтанів «Райдуга» прибрали 13 тонн сміття

16.10.2018 12:28

Минулої неділі в Запоріжжі на каскаді фонтанів «Райдуга» пройшли заходи, присвячені Дню міста. Перед комунальниками стояло завдання забезпечувати чистоту і порядок в день святкування, а також в найкоротші терміни прибрати територію від сміття.

Святкові заходи, присвячені Дню міста, які пройшли на каскаді фонтанів «Райдуга», відвідали тисячі запоріжців і гостей обласного центру. Крім культурно-розважальної програми, для підтримки території в належному санітарному стані була організована робота комунальних служб «Титан», «Запоріжремсервіс», «Зеленбуд», «ЕЛУАШ».

Як розповіла директор КП «Титан» Лариса Іщенко, в день святкування на каскаді вели чергування 10 «титанівців», 5 робітників «Запоріжремсервісу».

- Протягом дня прибирали розкидане сміття, очищали урни, стежили за наповнюваністю сміттєвих баків. Під час святкування були використані і заповнені 33 сміттєвих контейнера. Працювали 20 біотуалетів і 4 стаціонарних. Прибирання тривало допізна, фактично поки не розійшлися відпочиваючі. Тільки о 3 годині ночі завершили роботи за своїм напрямком електрики підприємства, - зазначила Лариса Іщенко.

З 7 години ранку прибирати територію каскаду фонтанів «Райдуга» почали 21 робітник КП «Титан», 10 - КП «Запоріжремсервіс», 10 - КРСП «Зеленбуд», 16 - КП «ЕЛУАШ». Була задіяна спецтехніка. Всього після святкування Дня міста прибрано і вивезено 13 тонн сміття.