Для дітей із сімей переселенців влаштували «Мандрівку по Запоріжжю»

16.10.2018 16:50

До Дня міста для дітей із сімей, які вимушено переселилися з тимчасово окупованої території та проживають в модульному містечку, спеціалісти міського центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді провели інформаційно-пізнавальний захід під назвою «Мандрівка по Запоріжжю».

У інтерактивній грі взяли участь 15 дітей із сімей, які вимушено переїхали до нашого міста. Діти з захватом виконували різноманітні завдання тренерів, з цікавістю слухали та розповідали про пам'ятки Запоріжжя, яке стало для них другою домівкою. За активну участь у грі кожна дитина отримала канцелярський набір та солодкий подарунок від організацій-партнерів.

Також напередодні Дня міста діти із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку міського центру соціальних служб, відвідали майстерню «ВЛАСНОРУЧ». Юні майстри вчилися створювати літак на гумовій тязі. Юнаки отримати навички конструювання та виготовлення моделей з деревини.

Крім того, на базі міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завершуються ремонтні роботи з облаштування сенсорної кімнати «Країна мрій», проект якої став одним з переможців щорічного конкурсу «Ми - це місто», організованого ПАО «Запоріжсталь».