У Вознесенівському районі пройшла нарада з питань контрактної служби та протипожежної безпеки

08.08.2017 16:25

Сьогодні, 8 серпня, у приміщенні районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району відбулась координаційна нарада під керівництвом заступника голови районної адміністрації Віталія Лисака з питань призову та проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

У нараді взяли участь представники підприємств, організацій, лікувальних установ району, голови будинкових та квартальних комітетів.

З умовами прийняття на контрактну службу, перевагами і соціальними пільгами для військовослужбовців-контрактників присутніх ознайомив заступник військового комісара Центрального об'єднаного районного військового комісаріату Максим Стариков.

Євген Нагорний, в.о. начальника відділу офіцерів запасу і кадрів районного військкомату, розповів учасникам наради про призов на контрактну службу офіцерів запасу, про відповідальність керівників підприємств, установ, закладів усіх форм власності, власників багатоквартирних будинків за оповіщення призовників згідно з Постановою Кабінету Міністрів України.

На нараді були розглянуті питання взаємодії керівництва підприємств, організацій та установ району, голів органів самоорганізації населення з військкоматом. Представники районного військового комісаріату відповіли на численні запитання присутніх щодо набору на контрактну службу.

Заступник голови районної адміністрації міської ради Віталій Лисак також довів до відома учасників наради лист Державної пожежно-рятувальної частини №2 ГУ ДСНС України в Запорізькій області про високу пожежну небезпеку, яка склалася в місті у даний час.

ГУ ДСНС України в Запорізькій області звертається до голів квартальних комітетів, голів ОСББ, власників підприємств з проханням своєчасно прибирати і вивозити сміття на санкціоновані звалища, а також проводити своєчасний покіс трави на прибудинкових та закріплених територіях.