Запорізькі велосипедисти змагатимуться у «Яскравій гонці»

18.10.2018 15:10

21 жовтня у Запоріжжі відбудеться «Яскрава гонка» на велосипедах. На учасників очікує велопарад, різноманітні гонки, майстер-класи, лекції та активні розваги для усієї родини.

Захід стартує біля будівлі Запорізької міської ради. О 8:00 розпочнеться реєстрація учасників. О 10:00 старт велопараду. Учасники проїдуться вздовж бульвару Шевченка, по Набережній магістралі. Завершиться заїзд на каскаді фонтанів «Райдуга», де об 11:00 відбудеться офіційне відкриття гонки. Старт заїздів – об 11:30. Також в програмі – цікаві розваги, майстер-класи та дитячі гонки.

Участь у «Яскравій гонці» – безкоштовна. Зареєструватись можна за посиланням. Призовий фонд змагань – 50 тис. грн.

На час проведення велогонки буде частково обмежений рух автотранспорту. Зокрема, з 09:45 до 10:15 буде перекритий рух усіх транспортних засобів по проспекту Соборному в районі бульвару Шевченка по світлофорах в обох напрямках. Також з 09:45 до 10:30 буде перекритий рух на бульварі Шевченка в напрямку від проспекту Соборного до Набережної автомагістралі, та з 10:00 до 13:00 буде обмежений рух автотранспорту по Набережній автомагістралі - між вулицями Лермонтова (до розвороту біля заправки) та Немировича-Данченка в одному напрямку. Маршрут гонок прикріплений нижче.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі також відбулися «Яскравий заплив» и «Яскравий забіг».