Стартував новий етап заміни сміттєвих контейнерів. У найближчі дні замінять 400 баків

19.10.2018 13:38

Сьогодні в Олександрівському районі підприємство «Вельтум-Запоріжжя» розпочало виконувати заміну контейнерів для твердих побутових відходів у дворах багатоповерхових будинків. Замість пластикових встановлюються металеві баки. Про це розповів генеральний директор «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

У вересні на сесії Запорізької міської ради було погоджено інвестиційна програма ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» на 2018 рік. В рамках програми за рахунок інвестиційної складової тарифу, що діє на вивезення сміття підприємство зобов'язалося вже в цьому році придбати і встановити 977 контейнерів для твердих побутових відходів і роздільного збору сміття.

Частина закуплених контейнерів вже надійшла на підприємство. Сьогодні їх розпочали встановлювати в Олександрівському районі. Всього сьогодні замінять 72 сміттєвих бака. Протягом декількох днів - близько 400. У подальшому ця робота буде продовжена. На підприємстві обіцяють, що планують виконати взяті на себе зобов'язання в строк.

Зокрема сьогодні нові контейнери були встановлені за адресами вулиця Українська, 61, вулиця Гоголя, 165, 167, 171 і так далі.