Депутати Запорізької молодіжної ради розказали про найближчі плани заходів для молоді

23.10.2018 16:53

Депутати Запорізької молодіжної ради провели 25 сесію у стінах Запорізької міської ради. На засіданні обговорили вісім актуальних питань, серед яких – кадрові, підсумки роботи у вересні-жовтні, проміжні результати роботи, підготовка до майбутніх заходів.

Двадцять п'яту сесію молодіжної ради розпочали з урочистого вручення посвідчень новим молодіжним депутатам. Після цього перейшли до обговорення основних питань. Зокрема підвели підсумки подій у вересні-жовтні поточного року. Цей період був насичений подіями, які готувала запорізька молодь. Наймасштабніша – ЗОБІ-фест: фестиваль добрих справ, що зібрав у Запоріжжі молодь з усієї України.

Наразі – депутати молодіжної ради працюють над організацією в місті ще декількох нових подій, що відбудуться найближчим часом.

- Напередодні ми прийняли план та бюджет на 2019 рік, і тому наші депутати молодіжної ради разом з управліннями плідно почали співпрацювати для того, щоб реалізувати всі програми, які заплановані на наступний рік, і ми вже детально опрацьовуємо всі ці напрацювання. Найголовніше, що нас чекає у найближчий час – це молодіжний форум, який вже буде традиційний у нашому місті, однак формат буде більш розширений. Ще одна подія, яка об’єднує всіх студентів нашого регіону – День студента. Ми будемо обирати робочу групу і готуватись до цього заходу. Взагалі молодь міста активна, і найголовніше – вона сама готує заходи і пропускає їх через себе, - розповів Сергій Ільченко, голова Запорізької молодіжної ради при Запорізькій міській раді.