Міського голову Запоріжжя нагородили орденом

24.10.2018 15:50

Представники благодійної організації благодійного фонду «Солдатські матері» вручили міському голові Запоріжжя Володимиру Буряку орден «За заслуги перед містом». Нагорода присуджена Всеукраїнським об'єднанням «Країна» на прохання запорізьких активістів.

Запорізький міський голова Запоріжжя отримав орден «За заслуги перед містом» після того, як конкурсне журі Всеукраїнського об'єднання «Країна» дослідило його внесок в розвиток міста. Кандидатуру мера для участі у всеукраїнському конкурсі подали члени благодійної організації благодійного фонду «Солдатські матері». На їхню думку, Володимир Буряк заслуговує нагороду «за активну громадянську позицію, патріотизм, направлений на розвиток міста і громади, за прагнення до розвитку Запоріжжя і України».

- У місті будуються нові об'єкти, ремонтуються дороги, розвивається інфраструктура, скоро відкриється новий термінал в аеропорту. Все це відбувається за підтримки міського голови Запоріжжя. Тому його кандидатура була запропонована для конкурсу всеукраїнського об'єднання «Країна», - розповіла Олена Кареліна, представниця благодійної організації благодійного фонду «Солдатські матері».

Подібні нагороди за заслуги в різних сферах отримали ще близько 60 жителів міста Запоріжжя, серед яких військовослужбовці, медичні працівники, волонтери, державні службовці, юристи. Отримували нагороди від всеукраїнського об'єднання «Країна» і в інших містах України, однак наша область, як прифронтова, заслужила найбільшу кількість нагород.

Орден міському голові Запоріжжя вручали керівник фонду «Солдатські матері» Людмила Пічуріна, член благодійної організації благодійного фонду «Солдатські матері» Олена Кареліна, громадський активіст Роман Баранник.