У районах Запоріжжя проходять наради за участю представників військових комісаріатів

09.08.2017 08:50

У вівторок, 8 серпня, в актовій залі районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулася координаційна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій Дніпровського району з питань військового обліку та призову офіцерів запасу на військову службу за призовом офіцерського складу.

Під час зустрічі головою районної адміністрації Костянтином Онодою та військовим комісаром Запорізького міського об’єднаного військового комісаріату Владиславом Хоботом піднімалися питання щодо підсумків весняного призову офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу; організації оповіщення офіцерів запасу відповідними органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ та організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, про виклик їх до військових комісаріатів та забезпечення їх своєчасного прибуття за цим викликом, відповідно до вимог п.1 ст.38 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».

Також учасники наради обговорювали питання організації уточнення військово-облікових даних офіцерів запасу, в тому числі придатність до військової служби та завдання підготовки до осіннього призову на військову службу за призовом осіб офіцерського складу.

У цей же день у малій залі районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, під головуванням заступника голови районної адміністрації Володимира Гриньова, пройшла координаційна нарада з представниками підприємств з питань військового обліку та підготовки до призову офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу.

В роботі координаційної наради взяли участь військовий комісар Шевченківського районного військового комісаріату – Є.О. Щербань, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Шевченківського районного військового комісаріату – В.В. Котляр, головний спеціаліст з військово-мобілізаційної роботи районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району – О.А Бєляков та представники запрошених підприємств району.

Присутні підвели підсумки весняного призову офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу.

Військовий комісар Євген Щербань доповів про організацію сповіщення офіцерів запасу керівниками підприємств, установ та організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, про їх виклик до військових комісаріатів та забезпечення їх своєчасного прибуття за цим викликом, відповідно до вимог п.1 ст.38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та про уточнення військово-облікових даних офіцерів запасу, в тому числі придатність до військової служби.

Присутнім на нараді довели завдання щодо підготовки до осіннього призову на військову службу за призовом осіб офіцерського складу.