Туристичний бренд Запоріжжя став кращим на всеукраїнському конкурсі «Ukrainian Design: The Very Best Of»

26.10.2018 13:26

Проект туристичної айдетики Запоріжжя переміг на всеукраїнському конкурсі «Ukrainian Design: The Very Best Of». Розробниками туристичного бренду міста стали «Dmytro Bulanov creative buro» спільно з Асоціацією індустрії гостинності України.

Всього у конкурсі приймали участь 238 проектів в більш ніж семи номінаціях.

Як зазначив розробник бренду Дмитро Буланов, туристичний бренд був створений та презентований у минулому році. Перший раз він був поданий на конкурс, і одразу ж переміг. Для такого молодого бренду це велике досягнення. Айдентика тур-бренду Запоріжжя активно використовується командою турактиву Запоріжжя як яскравий інструмент для просування тур-бренду і туристичної галузі в Запоріжжі. Вона живе, активно використовується і допомагає розвивати туризм міста, який багатьом українцям і іноземцям належить відкрити для себе наново або вперше.

Новий логотип Запоріжжя, айдентика та міський туристичний сайт були презентовані в листопаді минулого року. При створенні бренду враховувалася концепція розвитку туризму міста і слоган Запоріжжя. Слоган міста – «Сім шляхів до пригод», логотип – сім ліній, які при перетині утворюють семикутну зірку. З цих же ліній складаються логотипи окремих туристичних напрямків міста і сувенірна продукція.