МФК «Металург» переміг ФК «Нікополь»

30.10.2018 10:15

29 жовтня на стадіоні «Славутич Арена» відбувся черговий матч Чемпіонату країни серед команд Другої ліги. Запоріжці перемогли суперників з Нікополя з рахунком 2:0.

Стартові десять хвилин матчу команди звикали один до одного, після чого «Металург» почав активно атакувати ворота нікопольців. Протягом першого тайму запорізькі гравці створювали багато небезпечних моментів, однак суперники гідно захищались.

У другому таймі «металургівці» посилили атаку. І ця тактика принесла гарний результат для запорізької команди. На 55-й хвилині матчу рахунок відкрив напівзахисник «Металурга» Едуард Сарапій, який майстерно забив гол ефектним ударом головою. Крапку у поєдинку поставив запорізький нападник Ілля Корнєв. На 71-й хвилині Дмитро Ліхобабенко прострілив справа, І Ілля Корнєв бездоганно завершив пас у ворота суперників. Підсумок матчу – 2:0 на користь МФК «Металург».

Наступний матч запорізька команда знову проведе на домашньому полі. У неділю 4 листопада  на «Славутич Арені» «металургівці» зустрінуться з новокаховською «Енергією».