У Запоріжжі завершено сезон фонтанів

01.11.2018 11:26

Робітники КП «Титан» розпочали консервацію міських фонтанів на зиму. Цими днями демонтується обладнання фонтанів, встановлюються захисні куполи з підсвічуванням.

З квітня по жовтень запорізькі фонтани радували городян і гостей обласного центру своєю красою і прохолодою в спекотні дні. Всього їх налічується 38. Цілий рік за справною роботою фонтанів стежать фахівці КП «Титан».

Зараз «титанівці» розпочали консервацію фонтанів на зимовий період.

- На обслуговуванні підприємства міські фонтани, які розташовані в парках Перемоги, Вознесенівському, на бульварі Шевченка, площі Поляка, по вулиці Парковий бульвар, також один в Заводському районі. Фонтани вимкнені, злита вода. Зараз фахівці знімають насосне обладнання, підсвічування - все це перевозиться на склад, щоб підготувати до роботи в новому сезоні, - розповіла директор КП «Титан» Лариса Іщенко.

Зараз «титанівці» обладнають захисні куполи на фонтанах на бульварі Шевченка. Це дозволить зберегти цілісність споруди взимку. Крім того, їх обладнають підсвічуванням, яке в нічний час прикрасить фонтани. Також куполи встановлять на фонтанах на площі Поляка, по вулиці Парковий бульвар. Цього року «титанівці» будуть накривати і фонтан в Заводському районі.