Запоріжців запрошують на виставку та відбірковий тур міського конкурсу «Перлина Запоріжжя»

02.11.2018 13:28

Наступної середи – 7 листопада – в ПК «Орбіта» відбудеться виставка та відбір до конкурсу «Перлина Запоріжжя». На подію запрошуються всі бажаючі, вхід вільний. Присутні зможуть побачити малюнки та фотороботи учасників конкурсу на тему «Пори року», а також підтримати конкурсантів.

Виставку робіт на тему «Пори року» можна побачити в холі ПК «Орбіта». У своїх малюнках та фотографіях учасники відобразили природні явища та місяці року. Початок роботи експозиції – з 7 листопада. У той же день з 14.00 почнеться відбір міського конкурсу „Перлина Запоріжжя” в номінаціях: вокальне мистецтво та хореографія. Учасники конкурсу покажуть свої творчі здібності, а їх виступи буде оцінювати компетентне журі.

Організаторами міського конкурсу „Перлина Запоріжжя” є управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

Організатори запрошують всіх бажаючих підтримати виступи талановитих учасників міського конкурсу «Перлина Запоріжжя» та відвідати яскраву виставку.