Запорізький «Металург» переміг новокаховську «Енергію»

05.11.2018 12:55

Запорізька команда продовжує серію перемог на домашньому полі. У поєдинку з ФК «Енергія», який відбувся 4 листопада, «металургівці» перемогли з рахунком 2:1.

Гру 16 туру Чемпіонату України Другої ліги команди розпочали обережно. Поступово «Металург» заволодів ініціативою та взяв м'яч під свій контроль. У першому таймі було багато гарних шансів біля воріт кожного із суперників, однак жодна з команд не наважилась відкрити рахунок.

Друга половина матчу розпочалася з атак з боку гостей з Нової Каховки. Гравці «Енергії» неодноразово намагалися забити гол у ворота МФК «Металург», однак захист запорізької команди впорався зі своїм завданням. І вже незабаром «металургівці» атакували ворота гостей. Нападник Ілля Корнєв ефектно відкрив рахунок фірмовим ударом головою. Другий гол  «Металурга»  записав на свій рахунок напівзахисник Дмитро Олійник - виконав гарний прохід, який завершив не менш хорошим ударом у ближній кут воріт «Енергії».

На останній компенсованій хвилині «Енергія» забила гол, який по суті вже нічого не змінив. «Металург» упевнено взяв заплановані три очки, і тепер готується до останнього в цьому році матчу з «Таврією Сімферополь».