Вулиця Перспективна буде з новим тротуаром

10.08.2017 13:10

У обласному центрі тривають роботи по ремонту тротуарів. Роботи ведуться у всіх районах міста. Всього у 2017 році заплановано відновити більше 70 тис. кв. м тротуарів.

Масштабні роботи розгорнулися на ділянці пішохідної зони по вулиці Перспективній у Заводському районі. Тут буде відремонтовано понад 1000 кв. м тротуару. Неозброєним оком видно, що на цій ділянці ремонту не було кілька десятиліть, виникли численні ями, пішоходу складно тут пройти.

- На даній ділянці передбачено повністю замінити тротуарне покриття, замінити бордюри. Роботи виконуються комплексно, при плануванні були визначені вулиці, що охоплюють цілий квартал. Таким чином, вже найближчим часом жителі району зможуть ходити новими тротуарами на ділянці вулиць Павлокічкасскої, Перспективної, Фільтрової. Ділянка досить «прохідна» - тут розташовані лікувальні та навчальні заклади. Ремонтні роботи по вулиці Павлокічкасскій вже завершені, - розповів заступник голови Запорізької міської ради по Заводському району Юрій Кулак.

В цілому у Заводському районі у поточному році заплановано відремонтувати тротуари загальною площею близько 5,5 тис. кв. м за 8 адресами. Об'єкти визначалися з урахуванням звернень жителів району і депутатських запитів.